Pararrayos Barcelona neix el 2011, després d'una trajectòria professional que es remunta a més de 40 anys.

Des de Terrassa (Barcelona), fabriquem, instal.lem i mantenim sistemes de protecció contra el llamp, on tenim les oficines comercials, taller de fabricació i muntatge, magatzem per a subministrament i instal.lació, amb els equips de comprovació i assajos més avançats tecnològicament.
Dymel, pertanyent al nostre grup (amb més de 25 anys d'experiència), desenvolupa i fabrica en el seu departament de I+D i laboratori d'assajos propi els blocs energètics dels parallamps fabricats per la firma PSR; per posteriorment ser assajats i Certificats en laboratoris Independents.
Els nostres productes disposen de tots els assaigs i certificacions exigits per les actuals normes i nou Codi Tècnic de l'Edificació, emesos pels Laboratoris Independents més prestigiosos del nostre País, tant de protecció externa com de protecció interna.
Les puntes captadores dotades de dispositiu d'encebament (PDC) són actualment les més acceptades tant al mercat nacional com a Europa, Amèrica del Sud i el Continent Asiàtic.
Un dels nostres models de parallamps posseeix Certificació AENOR de producte, per tant els confereix tots els requisits de confiança necessaris per participar en els principals projectes de protecció contra el llamp en estructures de tot tipus.
Col.laborem amb les millors enginyeries tant del país com internacionals, treballant des de l'inici dels projectes fins a la finalització en obra donant assessorament tècnic. D'aquesta manera assegurem que les instal.lacions de protecció contra el llamp siguin les més fiables i compleixin els requisits exigits per les actuals Normes d'aplicació, tant en la captació del llamp com els seus efectes en les instal.lacions internes.
Tot el nostre personal tècnic està altament qualificat i disposa d'una dilatada experiència i professionalitat dins el sector.
La nostra empresa està present en tots els grups de treball com a vocals en les diferents normalitzacions (UNE), la secretaria la exerceix UNESA. En l'actualitat Parallamps Barcelona és la delegació a Catalunya de PSR, empresa Nacional fabricant de puntes captadores, la qual posseeix Certificació AENOR amb número de registre ER-0146/98, assegurant per tant la màxima qualitat en tots els seus productes.
Oferim als nostres clients, solucions tècniques acords a les necessitats i característiques dels edificis a protegir.
El nostre departament tècnic realitza les visites prèvies a obra per determinar en tot moment la millor solució, tant si es tracta d'instal · lacions industrials, Organismes públics (CEIP, CAP, Centres Cívics, IES, Residències, Poliesportius, etc.), Petroquímiques, Aeroports, Centres de Telecomunicació o particulars (Edificis d'habitatges, habitatges unifamiliars o aïllades).