En compliment de les normes UNE 21.186 (1 ª modificació), norma UNE-EN 62305 i ​​UNE 21.186:2011 de desembre de 2011 és obligatori el següent annex:
Cada PDC ha d'estar connectat almenys a dos conductors de baixada, per a una millor distribució del corrent a terra, si és possible en dues façanes diferents, llevat d'impossibilitat tècnica.
Les pàgines web allotjades sota aquest domini són d'accés públic i gratuït. L'usuari haurà de fer ús de tot això de conformitat amb el present Avís Legal, la llei i l'ordre públic. El titular d'aquesta web no assumeix cap responsabilitat que derivi de l'ús indegut, incorrecte o il · lícit de la mateixa i / o del seu contingut, així com per fraus de suplantació del nom de domini o altres de similar naturalesa. PARALLAMPS BARCELONA, S.L. és titular de tots els drets sobre aquesta pàgina web i dels elements que conté, incloent els textos, gràfics, logotips, imatges o informació de caràcter personal que es pugui publicar sota el consentiment del afectat. L'usuari es compromet a no utilitzar, reproduir, transmetre o difondre de cap manera el material objecte d'aquests drets sense el consentiment previ i per escrit del seu titular. Aquesta pàgina web podria oferir links a recursos o llocs d'Internet aliens al present. La finalitat d'aquests enllaços és informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s'ofereixin en la web de destí. Per tot això, PARALLAMPS BARCELONA, S.L. declina tota responsabilitat derivada d'accions o omissions comeses per aquests llocs web, amb total independència i autonomia respecte als mateixos. PARALLAMPS BARCELONA, S.L. es reserva el dret a modificar unilateralment la configuració d'aquesta pàgina, els serveis prestats o el contingut d'aquest avís legal o la política de privacitat, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, sempre en compliment de la normativa vigent.